За нас

Интер Експо център е първият и единствен досега изложбен комплекс в София, с обща площ 42 хил.кв.м, 6 изложбени павилиони и 8 конгресни зали.

От 21 март 2016 година Интер Експо Център е официален представител на Messe Frankfurt в България.

Да осъзнаеш принципите на успеха се превръща в необходимост, когато си част от бързоразвиващия се и динамичен пазар на продукти и услуги. Затова бизнесът на живо, който те мотивира, вдъхновява и те карат да се замислиш, е особено ценен – той развива потенциала на компаниите и променя ежедневието на икономиката.

С добра екипна работа успяваме да засилим и насърчим връзките между бизнес, компании, икономика и за утрешния свят, като скъсяваме дистанцията между тях. От години покриваме широк спектър от стратегически сектори на икономиката, чрез специализирани изложения и международни инициативи.

Днес на наша територия се организират над 25 изложения годишно и над 300 събития, които са неразделна част от културно-икономическия живот на страната. Ние сме част от Централноевропейския панаирен алианс (CEFA) и Световната асоциация на изложбената индустрия (UFI).


За повече информация посетете:

официалната страница на Интер Експо Център

официалната страница на Messe Frankfurt